Graffitirens – jeg elsker ellers graffiti

Hej bloggen! Det er i dag herinde, at det skal handle om graffiti. Jeg vil tale om graffiti og graffitirens, og det vil jeg fordi jeg har opdaget et rigtig godt firma i denne sammenhæng. I dag vil jeg give gode råd om graffitirens, så læs med og lær mere om dette firma, som er rigtig godt. Læs med herinde i dag.

Graffitirens: dette firma er noget for alle

Jeg vil vove at påstå, at dette firma er de bedste på markedet til graffitirens. Jeg ved dette, fordi jeg har arbejdet sammen med dem. Jeg er nemlig medlem af en gruppe, hvor vi har sat os for at udrydde alt det grumme graffiti. Det vil vi, fordi vi vil slå et slag for, at graffiti faktisk kan være rigtig smuk kunst. Du gættede rigtigt, vi er selv kunstnere. Det her firma er noget, som jeg har stiftet bekendtskan med på det sidste, fordi jeg havde brug for det. Jeg vil tippe jer om det her firma, som tager ud og laver graffitirens. Men først og fremmest lidt om os: vi er en kunst gruppe som også maler graffiti. Men vi gør det lidt mere ordentligt og ikke i gadebilledet, der hvor man ikke må. Vi maler graffiti på gamle kunstværker, som har haft deres tid. Vi liver dem op igen. Det er rigtig fedt og noget, som vi går meget op i. Men derfor går vi også meget op i at få fjernet det de steder, hvor det bare ikke høre hjemme. Vi har en Facebook gruppe, hvor folk kan få hjælp til dette. Og derfor er vi begyndt at arbejde sammen med det her firma, som er gode til graffitirens. Hvad kan de? Læs med nedenfor, hvor jeg vil tale meget mere om dette.

Hvem er de?

Det er det, som jeg vil fortælle mere om herunder. Vi har arbejdet sammen med dette firma i 4 måneder, og de er rigtig gode til graffitirens. Jeg har lovet jer, at jeg vil tippe jer om den virksomhed, som jeg talte om kort ovenfor. Det vil jeg gøre nu, fordi jeg er sikker på at denne virksomhed er noget for jer alle. Den virksomhed, som jeg taler om i dag er en virksomhed, som er specialister i graffitirens og har mange års erfaring indenfor dette område. Jeg har virkelig haft nogle forfærdelige oplevelser med graffiti på toge og i gadebilledet, som er malet grimt og skræmmer folk væk fra at kunne lide kunstarten. Så derfor har jeg gjort det til min mission at finde god graffitirens… Jeg håber at denne blogpost har hjulpet jer. I kan finde os på FB!

Læs mere her.