Mænd og kærlighed: Når en mand er i tvivl

Det er almindeligt antaget, at mænd ikke er særlig gode til at udtrykke deres følelser og vise kærlighed. Men sandheden er, at mænd udtrykker deres kærlighed; de gør det bare ofte på en anden måde end kvinder. Hvis du vil vide, hvordan mænd viser kærlighed, skal du se ud over ordene og fokusere på de handlinger, der følger med dem. Lad os undersøge nogle af de måder, hvorpå mænd viser deres hengivenhed og hvordan du kan se, når en mand er i tvivl. For uddybende kommentarer og råd, gå ind på www.bevidsthed.org.

For mange mænd betyder det at udtrykke kærlighed at give ikke-verbale signaler som kram, kys og at holde i hånden. Det er alle fysiske former for hengivenhed, som kan være med til at få en person til at føle sig elsket og værdsat. Derudover kan disse ikke-verbale signaler bruges til at kommunikere trøst eller støtte, når ord måske ikke er nødvendige eller passende. Når en mand er tvivl om, hvordan han skal udtrykke sine følelser, tyr han ofte til disse metoder.

Når en mand er i tvivl giver han gaver

En anden måde, hvorpå mænd viser kærlighed, er ved at give gaver. Uanset om det er et lille tegn på påskønnelse eller noget mere betydningsfuldt som smykker, er det at give gaver en god måde for mænd at vise deres følelser for dem, de holder af, uden at skulle sige det højt. Dette kan især være nyttigt, hvis din mand har svært ved at verbalisere sine følelser, men stadig ønsker at vise, hvor meget han holder af dig. Når en mand er i tvivl om, hvordan han ellers skal udtrykke sig, kan han altså vise sin hengivenhed i form af gaver. En tredje måde, hvorpå mænd udtrykker deres kærlighed, er gennem beskyttende adfærd. Mænd, der er i et forhold, ønsker ofte at sikre sig, at deres partner altid føler sig tryg og sikker – også selvom de ikke altid udtrykker dette ønske åbent.